Toxik3 jeans donkerblauw recht model

 42,00

0.0/5

Toxik3 jeans in donkerblauw.

Recht model.

Maten 34 tem 42.

De Toxik3 jeans in donkerblauw recht model is een klassieke en veelzijdige toevoeging aan elke garderobe. Met een volledig recht model biedt deze broek een tijdloze pasvorm die zowel comfortabel als stijlvol is. Het rechte model valt losjes langs de benen zonder strak te zitten, wat zorgt voor een nonchalante en moeiteloos chique uitstraling. De jeans is perfect voor verschillende gelegenheden, of je nu een casual outfit voor overdag zoekt of een iets formelere look voor ’s avonds wilt creëren.

Deze donkerblauwe jeans heeft een diepe indigo tint, die zorgt voor een elegante en verfijnde look. Dankzij de neutrale kleur is de broek eenvoudig te combineren met allerlei kledingstukken, van een basic wit T-shirt tot een stijlvolle blouse of blazer. De subtiele afwerking van de jeans zorgt ervoor dat hij er netjes uitziet, zonder overbodige details. Denk aan de klassieke vijfzakkenstijl, ritssluiting en knoopsluiting aan de voorkant.

De Toxik3 jeans is gemaakt van een hoogwaardige katoenmix, wat zorgt voor draagcomfort en een lichte stretch, zodat de jeans mooi aansluit zonder in te boeten op bewegingsvrijheid. De stevige stof biedt duurzaamheid, waardoor de jeans lang meegaat, zelfs bij veelvuldig dragen.

Verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 42, is deze jeans geschikt voor verschillende lichaamstypes. De pasvorm flatteert het figuur zonder te strak te zitten, wat zorgt voor een comfortabele en stijlvolle look voor elke dag. De lengte van de pijpen is geschikt om te dragen met zowel sneakers als hakken, waardoor je de jeans kunt stylen naar je persoonlijke voorkeur.

Kortom, de donkerblauwe Toxik3 jeans is een betrouwbare keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een klassieke, comfortabele en tijdloze broek die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Heb je liever een skinny model? Kijk gerust verder op onze webshop.

Bij vragen mag je zeker mailen naar hello@maisonunique.eu

Andere suggesties…

  • toxik3 jeans zwart high waist
    Toxik3 jeans zwart high waist
     38,00
  • toxik jeans dames middelblauwtoxik jeans dames
    Toxik jeans dames tussenblauw
     38,00
  • toxik3 jeans camel push up
    Toxik3 jeans camel push up
     38,00
Een Vraag? Contacteer Ons Op
hello@maisonunique.eu
Veilige Transacties &
Betalingen
Gratis Verzending Boven
€79 In België
14 dagen
Bedenktijd