Grijze mantel

 62,00

0.0/5

Grijze mantel tot kniehoogte ongeveer.

Prachtig afgewerkt met twee knopen vooraan en telkens twee op de mouw.

Van maat S tem XL (tailleren ruim).

 

Deze elegante grijze mantel is de perfecte aanvulling op je herfst- en wintergarderobe. Beschikbaar in de maten S, M, L en XL, biedt deze jas een veelzijdige pasvorm voor verschillende lichaamstypes. De mantel is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat zorgt voor zowel stijl als comfort. Dankzij de ruime snit is hij ideaal om over andere kledingstukken te dragen, zonder aan bewegingsvrijheid in te boeten.

Het eenvoudige, maar verfijnde ontwerp van de mantel maakt hem geschikt voor zowel casual als meer formele gelegenheden. Voor een strakke afwerking zijn er twee klassieke knopen aan de voorkant geplaatst. Deze zorgen niet alleen voor een tijdloze uitstraling, maar ook voor een mooie, slanke silhouet wanneer de jas gesloten is. De knopen zijn stevig en duurzaam, wat garant staat voor langdurig gebruik. Bovendien versterken de twee sierknopen aan elke mouw de geraffineerde uitstraling van de mantel. Dit subtiele detail geeft de jas net dat beetje extra flair, zonder te overweldigen.

De mantel is vervaardigd uit hoogwaardige, zachte materialen die warmte bieden en tegelijkertijd licht aanvoelen. Het grijze kleurenschema is veelzijdig en tijdloos, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits en accessoires. De voering zorgt voor extra comfort, terwijl de jas voldoende ademend is om ook tijdens mildere dagen te dragen.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jas voor naar kantoor, een avondje uit of gewoon voor dagelijks gebruik, deze grijze mantel is een veelzijdige keuze die in geen enkele garderobe mag ontbreken. Hij combineert functionaliteit met verfijning, en de ruime maten zorgen ervoor dat iedereen er comfortabel en modieus uitziet.

Andere suggesties…

  • Camel blazer
     39,00
  • zwarte blazer
    Zwarte blazer
     39,00
Een Vraag? Contacteer Ons Op
hello@maisonunique.eu
Veilige Transacties &
Betalingen
Gratis Verzending Boven
€79 In België
14 dagen
Bedenktijd